Wc Verstopt
Spijkenisse

Wij ontstoppen uw wc!

Wij helpen u graag!

Wc verstopt Spijkenisse

Wc Verstopt Spijkenisse? Dat is vervelend, vooral als je maar één wc hebt. Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Het is een klus waar veel mensen liever niet zelf mee bezig gaan. Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse staat voor u klaar!
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse beschikken over professionele ontstopping machines waarmee uw wc verstopping snel en goed verholpen is. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Het maakt ons niet uit waar in Spijkenisse of omgeving u woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen. Dus zit uw wc verstopt Spijkenisse en heeft u hulp nodig met ontstoppen? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Spijkenisse via 0181 202 834.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Spijkenisse Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0181 202 834

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Spijkenisse. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Spijkenisse en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Wilt u uw wc verstopping snel en goed opgelost hebben? De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Spijkenisse helpen u graag!

Spijkenisse en omgeving is ons werkgebied. Het maakt onze vakmannen verder niet uit of u ver buiten Spijkenisse of in het centrum zelf woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Het doet er verder ook niet toe waar de verstopping zit, onze vakmannen kunnen alles ontstoppen en komen u zo snel mogelijk helpen!

Heeft u te maken met een verstopping in uw toilet en wilt u deze laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0181 202 834.

Ontstoppen Wc Spijkenisse
Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Jaren Ervaring

Spijkenisse Wc Verstopt
Verstopping Riool Spijkenisse

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Een wc verstopping kan ontstaan door verschillende redenen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan gauw verder!
Soms ontstaat het plotseling ontstaan doordat teveel wc papier, maandverband, tampons of babydoekjes door de wc gespoeld wordt. Dit zit dan vaak klem in de zwanenhals van de wc, de sifon.

Daarnaast is het mogelijk dat er iets in het toilet is gevallen wat voor een verstopping zorgt. We zien regelmatig dat een geurblokje die aan de toiletpot gehangen wordt is doorgespoeld en voor een blokkade zorgt.

Er zijn ook verstoppingen die in de loop der tijd ontstaan. Door het gebruik van de wc ontstaat er aanslag aan de binnenwanden van de afvoer. Deze aanslag kan zo dik worden dat wc papier blijft kleven. Dit zorgt voor een ophoping die blijft groeien tot het verstopt zit.

Tot slot kan een verstopping ontstaan wanneer vet, olie of etensresten door de wc gespoeld worden. Dit blijft ook kleven aan wanden doordat vet en olie stolt in de afvoer. Na verloop van tijd ontstaat er een ophoping die zo groot is dat het water er (bijna) niet meer langs kan.

Loopt uw wc niet meer goed door? Of zit het toilet helemaal verstopt? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse via 0181 202 834!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Een wc ontstoppen is een vervelende klus om zelf mee bezig te gaan. Toch begrijpen wij het als mensen het eerst zelf willen proberen. Helaas is dit vaak met chemische ontstoppingsmiddelen die wij afraden om te gebruiken.

U wilt waarschijnlijk dat de verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. In sommige gevallen kunt u dit zelf doen. Op het internet worden veel verschillende manieren genoemd waarop u mogelijk uw wc verstopping kan ontstoppen.

Wij begrijpen goed dat het hierdoor lastig is om de meest effectieve manier te kiezen. Onze loodgieters hebben daarom een aantal manieren waarop u uw wc kunt ontstoppen uitgewerkt op deze pagina. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw wc ontstoppen!

Wanneer u zelf uw toilet gaat ontstoppen, is het belangrijk om er eerst achter te komen waardoor de verstopping is ontstaan en op welke locatie hij zich bevindt. In de meeste gevallen zien we dat verstoppingen in de wc worden veroorzaakt door objecten die vast blijven zitten in het toilet of riool.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat er een wc rol in het toilet is gevallen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt.

Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels of zit de verstopping simpelweg te diep in de afvoer? Probeer de verstopping dan door het riool te forceren.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse via 0181 202 834 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Verstopping Wc Spijkenisse
Riool Verstopt Spijkenisse
Loodgietersbedrijf Spijkenisse
Spijkenisse Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

U kunt een sifon leegmaken door een plopper te gebruiken. De plopper kan de verstopping hopelijk terugzuigen in het toilet.

In sommige gevallen blijft er nog wat steken. Dit kunt u eventueel met de hand verwijderen door rubberen handschoenen aan te trekken.

Heeft u een wc blokje doorgespoeld? Dan is de kans groot dat deze vast zit in de sifon. Ook hiervoor kunt u het best rubberen handschoenen aantrekken en kijken of u het kunt voelen als u met uw hand de afvoer in gaat.

Niet gelukt? Dan zou de wc pot eraf gehaald moeten worden om het wc blokje uit de sifon te halen. Indien gewenst kunnen wij u helpen. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen de afvoer ook ontstoppen met een veermachine of doorspuiten met hoge druk.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

De plopper is een ouderwetse methode waarmee u zuigkracht kunt creëren. Hierdoor komt de verstopping hopelijk terug de wc in. Hieronder leggen wij u uit hoe u de plopper het meest effectief kunt gebruiken.
Om te zorgen dat de rubberen zuignap van de plopper goed aansluit op de toiletafvoer is het belangrijk om het rubber flexibel te maken. Dit kunt u doen door het rubber onder de warme kraan te houden.

Als het rubber flexibel is kunt u de plopper op de afvoer van het toilet zetten. Druk de steel vervolgens zachtjes naar beneden en trek de plopper omhoog. Dit herhaalt u achter elkaar zodat er zuigkracht gecreëerd wordt. Hopelijk komt de blokkade terug de wc in.

De plopper is vooral effectief wanneer de verstopping niet diep in de afvoer zit, bijvoorbeeld in de zwanenhals (de sifon) van het toilet. Een diep gelegen verstopping in het riool is vaak lastig om zelf te verhelpen.

Heeft de plopper de verstopping verholpen? Dan raden wij u om de wc door te spoelen met een emmer warm water. Zo zorgt u ervoor dat de laatste resten weggespoeld worden. Let op dat het water niet te heet is! Dit kan het porselein beschadigen of breken!

Wc Ontstoppingsdienst Spijkenisse
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse
Wc Ontstoppen Spijkenisse
Riool Verstopping Spijkenisse

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Een wc verstopping wordt meestal veroorzaakt door een ophoping van wc papier dat vastgeplakt zit aan de aanslag van de binnenwanden. Deze aanslag van soms ook vet, olie, en etensresten is wellicht te verhelpen met een emmer met warm water en afwasmiddel.
Hoe u dit doet? Doe twee eetlepels afwasmiddel in een emmer of bak. Vul deze bak of emmer met warm water. Let er op dat het water niet te heet is! Kokend heet water kan het porselein van de wc beschadigen of zelfs breken.

Gooi de emmer vervolgens vanaf zo hoog mogelijk leeg in de wc. Hopelijk komt de blokkade los door de druk van het water in combinatie met het afwasmiddel dat het vuil losmaakt van de wanden van de afvoer.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

U kunt een ontstoppingsveer niet zomaar in de wc duwen. Dan beschadigt u de wc en daarnaast is de kans groot dat u vast komt te zitten. Om uzelf dan los te krijgen ontstaat er hoe dan ook schade.
Om een ontstoppingsveer te gebruiken moet de wc pot eerst gedemonteerd worden. Dan is het de vraag of u erbij komt met de ontstoppingsveer die u zelf aangeschaft heeft. Het is goed mogelijk dat de verstopping zo diep zit dat een professionele veermachine nodig is.

Over het algemeen is het verstandig om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen wanneer u denkt dat het gebruik van een ontstoppingsveer nodig is. Onze ontstoppers hebben veel ervaring met het monteren van toiletten en kunnen alles ontstoppen.

Wc Verstopt Spijkenisse
Riool Ontstoppen Spijkenisse Veermachine
Spijkenisse Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Spijkenisse

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten en supermarkten bieden een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen. Veel van deze middelen zijn chemisch en hebben een bijtende werking. Dit tast de afvoerbuizen aan en daarnaast is het niet aan te raden om er zelf mee in contact te komen.
Wanneer u het middel op uw huid krijgt kunt u een chemische verbranding oplopen en de dampen die vrijkomen van de middelen zijn niet geschikt om in te ademen. Hier kunt u serieuze luchtwegproblemen van krijgen.

Bovendien werken de middelen vaak ook niet. Wij komen regelmatig bij mensen die wel drie verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar allemaal hadden ze niet het gewenste effect. Soms loopt het water wel iets beter maar zit de blokkade er nog steeds.

Al die chemicaliën moeten ook weer weggespoeld worden in het riool. Dit vervuilt het rioolwater onnodig en daarna moeten al die chemicaliën weer afgebroken worden. Dit is niet goed voor het milieu en het water in Nederland.

Om u te helpen hebben we daarom een aantal methodes beschreven die wél milieuvriendelijk zijn en u hopelijk helpen om uw verstopping op te lossen. Deze vindt u hieronder op deze pagina.

Heeft u ook al een chemische ontstopper geprobeerd zonder succes? Of wilt u uw wc liever laten ontstoppen door een ervaren ontstoppingsbedrijf? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse naar 0181 202 834.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Het voorkomen van een verstopt toilet is beter dan het verhelpen ervan. Daarom hebben wij een aantal tips die u kunnen helpen om de afvoerbuizen in goede staat te houden. Zo kunt u verstopping voorkomen en de levensduur van de buizen verlengen.
Het is ten eerste belangrijk dat u geen vet, olie en etensresten door de wc heen spoelt. Hierdoor is er een grotere kans op een ophoping die uiteindelijk leidt tot een verstopping.

Dan is het van belang om geen maandverband, tampons, babydoekjes, of luiers door het toilet heen te spoelen. Gooi dit in plaats daarvoor in de daarvoor bestemde container.

Ook te veel wc papier doorspoelen is niet verstandig om door te spoelen. Als u al veel wc papier gebruikt heeft kan het geen kwaad om alvast een keertje door te spoelen.

Als u helemaal geen last wilt hebben van verstopping of een vieze rioollucht uit de wc, dan kunt u de afvoer en het riool periodiek laten doorspuiten met hoge druk. De afvoerbuizen zijn dan weer helemaal schoon waardoor de kans op een ophoping erg klein is.

Wc Verstopping Spijkenisse
Spijkenisse Riool Ontstopping
Spijkenisse Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Spijkenisse

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Wij zijn al jaren een professioneel ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse. Inmiddels hebben wij al honderden mensen met een wc verstopping geholpen. Dus heeft u last van een verstopte wc? En heeft u hier hulp bij nodig? Bel dan gerust naar Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse!
Ontstoppingsdienst Spijkenisse beschikt over een professionele veermachine, rioolcamera, en een hoge druk machine. Met deze apparatuur kunnen wij elke verstopping snel en vakkundig opsporen en oplossen.

Het maakt niet uit hoe ernstig het probleem is, Ontstoppingsdienst Spijkenisse is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen!

Spijkenisse en omgeving is ons werkgebied. Het maakt verder niet zoveel uit of in Spijkenisse zelf of ver daarbuiten woont, wij berekenen geen voorrijkosten.

Wij bieden een uitstekende service en hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Daarnaast staan wij voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij starten onze werkzaamheden pas wanneer u akkoord bent met de prijsopgave.

Bent u op zoek naar een ervaren professional? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse door te bellen naar 0181 202 834.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0181 202 834

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Spijkenisse

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Spijkenisse!

Afvoer Ontstoppen Spijkenisse

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Spijkenisse

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Spijkenisse

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsdienst Spijkenisse particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0181 202 834. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 0181 202 834.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse uit?
Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Spijkenisse is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Spijkenisse of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!