Ontstoppen Spijkenisse

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Spijkenisse

Ontstoppen Spijkenisse? Niemand zit er op te wachten: een gootsteen die niet meer doorspoelt of een riool dat helemaal verstopt zit. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. 

Het maakt ons niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen elke verstopping verhelpen. Wij beschikken over professionele ontstoppingsapparatuur waarmee wij elk probleem snel en goed kunnen oplossen. Het team van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse staat voor u klaar!

Heeft u last van een verstopping en bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Ontstoppen Spijkenisse helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Services

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0181 202 834

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Spijkenisse. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Spijkenisse en omstreken

Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Ontstoppingsdienst Spijkenisse kan elke verstopping vakkundig verhelpen. Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan blokkades in het toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of riool.
Ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool kunnen de loodgieters u helpen. Met een rioolinspectie kunnen wij precies in kaart brengen waar het lek zit zodat wij doelgericht te werk kunnen gaan bij het vervangen van (een deel van) het riool.

Wij kunnen uw afvoeren en riool ook reinigen met hoge druk zodat de binnenwanden weer helemaal schoon zijn. Zo wordt de kans op verstoppingen geminimaliseerd en daarnaast heeft dit een positieve invloed op de levensduur van de afvoerbuizen en de riolering.

Ontstoppingsdienst Spijkenisse is werkzaam in Spijkenisse zelf en de omgeving. Het maakt niet uit als u net buiten Spijkenisse woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Wilt u een afspraak maken met Ontstoppingsdienst Spijkenisse om een verstopping te verhelpen? Of wilt u uw riolering laten inspecteren, repareren of vervangen? Maak dan een afspraak via 0181 202 834.

Spijkenisse Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Spijkenisse

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Spijkenisse
Afvoer Ontstoppen Spijkenisse

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Een verstopping is soms lastig te herkennen doordat een afvoer vaak geleidelijk minder goed gaat functioneren. Uiteindelijk loopt het water zo slecht weg, of blijft het water staan, dat u merkt dat er iets niet goed is. Dit is vaak het punt dat wij gebeld worden.
Daarnaast kunt u een verstopping herkennen aan een borrelend geluid uit de afvoer of een rioollucht in huis. Wanneer deze voorbeelden u bekend voorkomen is de kans groot dat u een verstopping heeft.

De meeste mensen beschikken niet over de juiste kennis of apparatuur om een verstopping te verhelpen. Dan is het ook lastig om het probleem op te lossen. Om zeker te weten dat de verstopping goed verholpen wordt kunt u een afspraak maken met de ontstoppers van Ontstoppingsdienst Spijkenisse via 0181 202 834.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Van een verstopping is in een vroeg stadium nog niks te merken omdat het meestal begint met een kleine ophoping waar het water nog goed langs kan stromen. Zo’n ophoping bestaat vaak uit vet, etensresten, haren, en ander vuil dat door de afvoeren wordt weggespoeld.

De ophoping wordt hard waardoor nog meer vuil achter de ophoping blijft steken. De ophoping wordt steeds groter totdat het zo’n grote blokkade is dat het water er niet goed meer langs kan stromen. Nu zult u de verstopping wel merken en voor u het weet kunt u geen gebruik meer maken van de afvoer.

Een verouderd riool kan ook de oorzaak van een verstopping. Het is namelijk zo dat de riolering vroeger aangelegd werd met gresbuizen. Dit is een materiaal waar boomwortels vrij eenvoudig doorheen kunnen groeien. De wortels veroorzaken dan een blokkade die uiteindelijk voor een verstopping zorgt.

Tot slot is een verkeerd aangelegde afvoer of riolering een oorzaak van verstoppingen. We zien regelmatig dat afvoerbuizen niet goed op elkaar aansluiten of dat de afvoer of riolering is aangelegd met onnodig veel bochten. De doorstroming van het water is dan zo beperkt dat er ophopingen ontstaan.

Het maakt niet hoe de verstopping ontstaan is, of wat de oorzaak is, wij kunnen u helpen. Dus heeft u last van een verstopping? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse via 0181 202 834.

Spijkenisse Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse
Spijkenisse Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Spijkenisse

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Een verstopping kan erg vervelend zijn. Daarnaast gebeurt het soms op de meest ongelegen momenten. Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Wij kunnen u daarbij helpen maar we begrijpen het als u eerst zelf een poging wilt doen.
In sommige gevallen is het mogelijk om zelf een verstopping te verhelpen. Dit is vaak bij verstoppingen die niet diep gelegen zijn in de afvoer of de riolering. Dieper gelegen verstoppingen zijn vaak hardnekkig en lastig om zelf op te lossen.

Voor dieper gelegen verstoppingen heeft u simpelweg niet de middelen om de blokkade af te breken en te verhelpen. Daarvoor zijn professionele machines nodig die eenvoudig de hele afvoer en de riolering kunnen doorlopen.

Het is daarom van belang om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt en wat de oorzaak is. Afhankelijk van de locatie en de oorzaak kunt u bepalen met welke methode u de verstopping het best kunt verhelpen.

Onze loodgieters hebben op deze pagina een aantal methodes beschreven om een verstopping te verhelpen. Wij raden degenen die het zelf willen proberen aan om voorzichtig te zijn en met beleid te werken.

Denkt u dat uw verstopping diep in het riool gelegen zit? Of is de locatie en oorzaak van de verstopping voor u onduidelijk? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse via 0181 202 834. Onze ervaren ontstoppers helpen u graag!

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Er zijn verschillende methodes en producten waarmee u uw verstopping kunt proberen te verhelpen. Hieronder vindt u een selectie van de beste methodes die onze vakmannen beschreven hebben.
Niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Of heeft u geen tijd om het zelf te doen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse.

Wij kunnen het begrijpen dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Zo weet u zeker dat het snel en vakkundig verholpen wordt. Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse is te bereiken op 0181 202 834.

Spijkenisse Ontstoppingdienst
Spijkenisse Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Spijkenisse
Wc Ontstoppingsdienst Spijkenisse

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Een verstopte wc kunt u proberen te ontstoppen met een plopper. Deze ouderwetse methode kan erg effectief zijn wanneer de verstopping vast zit in de zwanenhals van het toilet. Door zuigkracht te creëren kunt u de verstopping terug de wc pot in halen.
Hoe u dit doet? Om te beginnen moet u ervoor zorgen de plopper goed aansluit op de toiletafvoer. Daarom moet u de rubberen zuignap eerst onder een warme kraan houden zodat het rubber flexibel wordt.

Zet de zuignap op de toiletafvoer en zorg dat de afvoer goed afgesloten wordt door de zuignap. Dit is essentieel, anders werkt de plopper niet. Vervolgens kunt u beginnen met het creëren van zuigkracht.

U kunt zuigkracht creëren door de steel van de plopper zachtjes naar beneden te duwen. Hard duwen kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster komt te zitten. Vervolgens trekt u de plopper weer omhoog. Dit herhaalt u zodat er een pompende beweging ontstaat.

De verstopping komt hierdoor hopelijk terug de wc in waarna u de blokkade met de hand (met rubberen handschoenen aan) kunt verwijderen. Om een nieuwe verstopping te voorkomen is het aan te raden om de blokkade niet weer proberen weg te spoelen.

Gelukt? Spoel de wc door met een emmer warm water. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen. Let op: het water mag niet te heet zijn! Dit beschadigt het porselein en kan het zelf doen breken!

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De afvoer ontstoppen met soda en azijn is zeer effectief wanneer de verstopping bestaat uit een blokkade van vet, olie en etensresten. Hieronder leggen wij uit hoe u deze methode het best kunt toepassen.
Doe eerst een kopje zuiveringszout in de afvoer. Doe vervolgens een kopje azijn in de afvoer voor een nog sterker effect. U kunt de soda en azijn eventueel ook eerst mixen en vervolgens in de afvoer doen.

Laat de soda en azijn een tijd inwerken. Wij adviseren u om het ‘s avonds te doen en vervolgens een nacht te laten staan. Dan kunt u ‘s ochtends controleren of de verstopping verholpen is door een emmer met warm water in de afvoer leeg te gieten.

Het is aan te raden om in de emmer met warm water ook nog wat soda en azijn te mengen. Daarnaast adviseren wij om de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer te houden. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade en kan eventuele resten wegspoelen.

Spijkenisse Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Spijkenisse
Spijkenisse Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Spijkenisse Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een effectieve methode voor hardnekkige verstoppingen. Hierbij is het wel van belang dat u bij de blokkade kunt komen met uw veer.

Het komt namelijk vaak voor dat een verstopping diep in het riool zit. Dan kunt u het niet zelf ontstoppen en moet een ontstoppingsbedrijf het komen verhelpen met een professionele veermachine.

Wilt u het eerst zelf proberen met een ontstoppingsveer? Dan raden wij u aan om voorzichtig te werk te gaan. Een afvoerbuis is gemaakt van gres (oudere huizen) of kunststof. Met de stalen veer kunt u eenvoudig schade aanrichten aan de afvoer. In het ergste geval veroorzaakt u een leidingbreuk/lekkage en moet een deel van de afvoer vervangen worden.

Om een ontstoppingsveer verantwoordt te gebruiken duwt u de kop van de veer rustig in de afvoer. U kunt langs bochten heen manoeuvreren door te draaien aan de veer. Dit is op gevoel. U kunt vanzelf voelen dat de veer langs de bocht heen gaat.

Verstopping bereikt? Maak dan de blokkade van de binnenwanden los door met beleid te duwen, trekken en draain aan de veer. Wees voorzichtig zodat u geen schade aan de afvoer veroorzaakt.

Gelukt? Dan is het aan te raden om de afvoer goed door te spoelen met een emmer met warm water. Hier kunt u eventueel nog wat soda bijdoen voor een ontvettende en reinigende werking.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een methode die u kunt toepassen voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorstroomt.
Indien de afvoer helemaal verstopt zit is deze methode niet verstandig. Dan loopt u het risico op waterschade omdat het water met dezelfde kracht weer terug omhoog komt uit de afvoer.

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse vindt een hogedrukreiniger daarom niet de meeste verstandige methode. Wij adviseren u om eerst de hierboven beschreven methodes te proberen: plopper, soda en azijn, en ontstoppingsveer.

Hebben de plopper, soda en azijn, en de ontstoppingsveer geen effect gehad? En wilt u het ontstoppen met een hogedrukreiniger proberen? Dan is het belangrijk dat u zorgvuldig te werk te gaan zodat u de afvoer niet beschadigt en het probleem groter maakt.

Steek de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Zet de hogedrukreiniger aan. Spuit het water terug naar boven? STOP! Loopt het water goed door met doorspuiten? Spoel de afvoer 3 minuten lang door. Hopelijk is gelukt om de verstopping te verhelpen.

Riool Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse
Spijkenisse Ontstoppingbedrijf
Spijkenisse Riool Verstopt
Spijkenisse Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Er zijn online en in bouw- of supermarkten veel chemische ontstoppingsmiddelen te koop. Ontstoppingsdienst Spijkenisse is van mening dat we het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen in Nederland zoveel mogelijk moeten beperken.
De chemicaliën in ontstoppingsmiddelen hebben een bijtende werking. Dit tast de binnenwanden van de afvoer aan en daarnaast is het ook van belang dat u er niet mee in aanraking komt. Als u het middel op uw huid krijgt kunt u een chemische verbranding krijgen. Daarnaast komen er dampen vrij tijdens het gebruik van het ontstoppingsmiddel. Deze dampen zijn schadelijk voor uw luchtwegen!

De werking van de middelen zelf is ook niet altijd effectief. We worden regelmatig gebeld door mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar dat de gootsteen nog steeds verstopt zit. Het probleem wordt dan alleen maar erger want de ontstoppingsmiddelen worden vaak ook hard als het opdroogt in de afvoer. Hierdoor is het alleen maar meer werk om de verstopping te verhelpen.

Als het middel wel werkt, dan worden al die chemicaliën weggespoeld in het riool. Hierdoor wordt het rioolwater onnodig vervuild. Daarnaast is de afbraak van deze chemicaliën slecht voor het milieu.

Het moge duidelijk zijn dat chemische ontstoppingsmiddelen niet verantwoord zijn. Daarom raden wij u af om deze middelen te gebruiken bij het het ontstoppen van uw gootsteen.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Het maakt niet uit wat voor afvoer- of rioolprobleem u heeft. Wij zijn een professionele ontstoppingsdienst die u, naast verstoppingen, ook kunt helpen met andere rioolwerkzaamheden.
Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse kan u bijvoorbeeld ook helpen met een rioolinspectie of rioolreiniging. Dan zorgen wij ervoor dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor is de kans klein dat er een verstopping kan ontstaan en daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd. Dit bespaart vervangingskosten.

Wij kunnen u ook helpen met het vervangen of aanleggen van riolering. Dus is uw riolering toe aan vervanging? Of heeft u een verzakt riool of een leidingbreuk? Wij helpen u graag!

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse hebben al vele jaren ervaring met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Daarnaast beschikken zij over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden.

Voor spoedgevallen is Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse 24/7 bereikbaar. Bij ons staat service centraal. Het maakt niet uit waar in Spijkenisse of omgeving u woont, wij hanteren geen voorrijkosten. Maak een afspraak met Ontstoppingsdienst Spijkenisse via 0181 202 834.

Spijkenisse Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Spijkenisse

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0181 202 834

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Spijkenisse

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse!

Afvoer Ontstoppen Spijkenisse

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Spijkenisse

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Spijkenisse

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsdienst Spijkenisse particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0181 202 834. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 0181 202 834.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0181 202 834 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse uit?
Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Spijkenisse is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Spijkenisse of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!